...:::WWW.unutulan.TK:::...
DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN ÜYE OLUNUZ...

ÜYE OLDUKTAN SONRA SİZE GELEN MAİL AKVİTE EDİNİZ..



ÜYELERİMİZ BÜTÜN AKTİVİTELERDEN YARARLANMA HAKKINA SAHİPTİR ...

ÜYELİK İŞLEMİ SADECE 10 SANİYENİZİ ALACAKTIR...

genclik_forumu@hotmail.com
...:::WWW.unutulan.TK:::...
DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN ÜYE OLUNUZ...

ÜYE OLDUKTAN SONRA SİZE GELEN MAİL AKVİTE EDİNİZ..



ÜYELERİMİZ BÜTÜN AKTİVİTELERDEN YARARLANMA HAKKINA SAHİPTİR ...

ÜYELİK İŞLEMİ SADECE 10 SANİYENİZİ ALACAKTIR...

genclik_forumu@hotmail.com
...:::WWW.unutulan.TK:::...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 İstridye Soslu Biftek

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
By_Kom@ndo
Admin
Admin
By_Kom@ndo


Mesaj Sayısı : 465
REP GÜCÜ : 3377
Kayıt tarihi : 12/04/09
Yaş : 35
Nerden : KONYA

İstridye Soslu Biftek Empty
MesajKonu: İstridye Soslu Biftek   İstridye Soslu Biftek I_icon_minitimePaz Nis. 12, 2009 9:20 pm

İstridye Soslu Biftek

--------------------------------------------------------------------------------

Malzemeler:


500gr. biftek
½ fincan mantar (dilimlenmiş)
1 diş sarımsak (dövülmüş)
6 adet yeşil soğan (ince doğranmış)
3 yemek kaşığı soya sosu
1/3 fincan istridye sosu
1 çay kaşığı şeker
¼ fincan şarap
1 çay kaşığı zencefil
Hazırlanışı:


Etleri ince şeritler halinde kesin ve mısır nişastasına bulayın.
İstridye sosunu 1 yemek kaşığı mısır nişastasıyla karıştırın.
Wok’a 2 yemek kaşığı sıvı yağ koyup, soğan, sarımsak ve biberleri karıştırarak 3-4 dk. kavurun.
Wok’dan bir tabağa alın.
Etleri ve mantarları tencerede yaklaşık 1 saat kadar pişirin. (Etler pişinceye kadar) Şeker, soya sosu, zencefil ve şarabı ekleyerek kaynatın.
Daha önce pişirmiş olduğumuz soğan, sarımsak ve biberleri de ekleyin.
Hepsini karıştırarak 2-3 dk. daha pişirin.
Servis tabağına alıp servis yapın.
*** Afiyet Olsun ***
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://genclikforumu.yetkinforum.com
 
İstridye Soslu Biftek
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Biftek Empanada
» Şarap ve Balsamic Soslu Somon

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
...:::WWW.unutulan.TK:::... :: GENEL BİLGİLER :: DAMAK TADI-
Buraya geçin: